Handelsbetingelser

Dansk Geoteknisk Forening

Maglebjergvej 1
2800 Lyngby
Tlf.: 45 20 41 29
Fax: 45 88 12 40
E-mail: dgf@geo.dk
CVR-nr.: 62 16 09 18

 

Ved onlinehandel hos danskgeotekniskforening.dk accepterer du automatisk følgende betingelser:

Generelt om forsendelse

Alle varer sendes med Post Danmark til den adresse, du har angivet ved bestillingen.

Ved modtagelse er det vigtigt, at du kontrollerer pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelse, skal du med det samme, og senest 7 dage efter modtagelsen, fejlmelde dette til Post Danmark, samt returnere varen til os. Dansk Geoteknisk Forening er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

Leveringstider

Vi bestræber os på, at alle varer afsendes i løbet af 1-2 hverdage. Skulle der opstå noget, der gør at vi ikke kan sende inden for denne tidsramme, vil du blive kontaktet af os.

Forsendelse i Danmark

Der tillægges et fragtgebyr på DKK 49. Post Danmarks leveringstid i Danmark er som udgangspunkt 2 hverdage. 

Forsendelse til udlandet

Der tillægges et fragtgebyr på DKK 69. Post Danmarks leveringstid til Europa er som udgangspunkt 4 hverdage.

Returret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages returret gældende fra den dag, du modtager dine varer med posten. Hvis du vil benytte dig af din returret, skal du vedlægge en kopi af din faktura/kvittering sammen med den eller de returnerede varer.

Varerne skal ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen returneres til Dansk Geoteknisk Forening, Maglebjergvej 1, DK-2800 Lyngby. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen (minus porto), vil vi hurtigst muligt og senest indenfor 14 dage tilbageføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med.

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden to år efter købet. Reklamationsretten dækker ikke fejl, der er opstået på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler kan du kontakte os på dgf@geo.dk. Kopi af den oprindelige købsfaktura/kvittering skal vedlægges i forbindelse med indsendelse af en reklamation. Vi dækker ikke fragtomkostninger i forbindelsen med en reklamation. 

Udsolgte varer

Hvis du har haft kig på en vare, der desværre i mellemtiden er blevet udsolgt, eller hvis du har øvrige forespørgsler, er du hjerteligt velkommen til at kontakte os på dgf@geo.dk eller ringe til sekretariatet på tlf. 45204129.

Betaling

Hos danskgeotekniskforening.dk kan du betale med alle gængse betalingskort, det være sig Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, JCB, Maestro og VISA Electron eller via faktura, der fremsendes separat. Alle priser hos danskgeotekniskforening.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, medmindre andet specifikt er angivet, eller varen skal sendes til et ikke-EU land. Se afsnittet om told og moms for yderligere information.

Sikkerhed

Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller kopiere de informationer, du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af PBS og sikrer dig den absolut bedst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises der i dit browservindue et lille "Secure Server"-ikon. I Internet Explorer og Firefox er dette lille ikon en lukket hængelås. Med andre ord er din betaling i trygge hænder, og det er kun PBS, der har adgang til dine data. Dansk Geoteknisk Forening har ligeledes heller ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Beløbet bliver først hævet på din konto, når varerne afsendes fra vores lager. Tilsvarende gælder ved betaling for deltagelse i møder og andre arrangementer, at beløbet først bliver hævet på din konto, efter at mødet er afholdt.

Told og moms

Bestiller du som firma eller institution fra et andet EU-land og du ved bestillingen angiver CVR-nr., undgår du at skulle betale told og moms, da andre EU-lande er fritaget for told efter reglerne om varernes frie bevægelighed indenfor EU. Bestiller du som privatperson fra et andet EU-land, pålægges dog 25% moms.

Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan varen blive tilbageholdt i tolden, og pakken kan muligvis blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for. Vær opmærksom på, at tilbageholdelse af din pakke i tolden kan forsinke forsendelsen væsentligt. Finder du ud af, at pakken er tilbageholdt, bør du hurtigst muligt kontakte Post Danmark.

Forbrugerbeskyttelse

Dansk Geoteknisk Forening følger samtlige retningslinjer og love, der er påkrævet af Forbrugerstyrelsen.

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer

Vi accepterer først dit køb endeligt, når vi har godtaget din betaling (ved betaling via kreditkort) samt sendt varen til dig. Vi tager i dette henseende forbehold for prisfejl, trykfejl samt udsolgte varer. Er en vare, du har bestilt, udsolgt, vil vi med det samme kontakte dig – og din betaling vil blive tilbageført.